Jdi na obsah Jdi na menu

                                      Letňanský cyklozávod

    Letňanský lesopark je revitalizací dotvořená krajina na 36hektarech orné půdy a navážky (nepotřebná zemina z prodloužení trasy metra C) sloužící obyvatelům Letňan a okolí, jako oddechová zona k procházkám, ale i k jízdě na kole či kolečkových bruslích. Já při svých cyklovýletech, zde jen rychle projíždím, ale když jsem se dozvěděl o závodě horských kol v těchto místech, tak jsem začal hledat informace.

mtb-letnansky-pahorek.jpg

Výsledkem mého pátrání byl závod pod názvem Letňansko-kbelský pahorek 2013(mistrovství UAC V MTB) a bylo mi nadmíru jasné, že jako amatérský fotograf si tento podnik užiji více.

dsc_1918.jpg

Cycling Team Sokol Kbely ve spolupráci s MČ Praha 18 a 19 pořádá 16.6.2013 2. ročník závodů horských kol, který je zařazen do seriálu Unie amatérských cyklistů a je vypsán i pro příchozí účastníky

dsc_1952.jpg

Celková délka závodu pro dospělé je 25,5 km a je rozdělena na pět stejných kol s převýšením 90 m a 100% trasou v terénu.

dsc_2052.jpg

Jako zajímavost uvádím skutečnost, že ředitel tohoto závodu M.Svoboda(r.1952) jel letošního Krále Šumavy(105km) a suveréně vyhrál kategorii M4 a skončil celkově na 52.místě s časem
6h42min. Asi dobrej oddíl?!


start závodu 11h - Letňanský lesopark, Toužimská ulice, Praha 9,
50°8'11.291"N, 14°31'27.825"E
                                                                                                                                                zaznamenal  Venca  Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky Letňansko-kbelský pahorek 2013

Komentáře

Přehled komentářů

Venca - Zamyšlení se

Jardo, jako správce těchto stránek, dobře vím, že máme zaplacené určité množství paměti(5120MB), ale máme zatím spotřebováno 32%prostoru a tendence zaplňování je spíše klesající a pro lepší názornost uvádím, že bychom museli na náš web dodat kolem 5800 fotek a to není v našich silách ani za desetiletí. Jsem v klidu a doufám, že uklidním i tebe a byl bych ten poslední v klubu co bude limitovat prostor pro fotografie členů klubu a jejich aktivit. Fotografů v klubu máme už více a proto jsem vyvolal diskuzi o této tvůrčí aktivitě v prostoru našeho veřejného fóra H.K.Stáří Praha, ale zareagovala jen Míša, díky. Tento článek a foto nevyjadřují prioritní aktivitu našeho oddílu, ale jsou jen tipem na sportovní akci, tak jako další tipy na výlety zde, protože svých lezeckých aktivit máme poskromnu a příspěvků ještě méně.

Předseda - Množství fotografií

Venco, já vím, máš nový fotoaparát, ale chtělo by se zamyslet nad tím, jestli je potřeba dávat takové velké množství fotografií z akce, která není uskutečněná žádným našim členem klubu. Za chvílí, zde nebude prostor pro fotografie členů klubu a jejich aktivit.