Jdi na obsah Jdi na menu

První lezení na SmíchOFFce

              Oddílová akce na SmíchOFFce - 5.1.2007

                          Petr, Pexeso, Venca, Pavel, Martin a Andrej

pohled na stěnu Po delší době se lezecká frakce H.K.Stáří setkává společně při lezení. Tentokrát na nově otevřené stěně na Smíchově. Zatím zde není vše postavené a tak počet lezců několikanásobně překračuje počet nabízených cest a lezení komplikuje. Šatny jsou přístupny v botech, skříňky nejsou vybaveny věšáky, některé části stěn (v nich únikový východ) nejsou zafixovány, ale to vše přináší zkušební provoz stěny. Na druhou stranu maximální výška stěny, příjemná zaváděcí cena vstupu a pěkné profily to vše vynahrazují. Určitě si stěna své lezce najde a bude velkou konkurencí mezi pražskými lezeckými centry. Pěkné lezení všem na SmíchOFFce přeje H.K.Stáří Praha.

 

                                                                 za lezeckou frakci zapsal Venca Obrazek 

 

Náhledy fotografií ze složky První návštěva na SmíchOFFce

Komentáře

Přehled komentářů

Andrej - Dík za info o fofru.

Dal jsem ještě dvě lehčí cesty, Petr jednu, potom pivko. Včera nic nebylo, zato dnes jsem se málem strhal v Namche (10 cest, jedna za druhou. Jistil Honzík). aŠ.

Venca - Andreji to je fofr!

Andreji, mělo to vyjadřovat rychlost s jakou provozovatel SmíchOFFky zpřístupnil prostory stěny pro veřejnost. Samotného mě to překvapilo, ale už to musí splácet úvěry a něco přinášet bankám. Co jste tam ještě v pátek s Petrem pokořili?