Jdi na obsah Jdi na menu

  Jó to se dějou věci, které hodně překvapí a jedna taková akce, kterou bych se nebál nazvat setkáním starých struktůr H.K.Stáří Praha se udála letos v restauraci U Karla IV. Účastí se to dá klidně srovnat s letošním Posledním slaněním klubu u Peťase a s některými účastníky jsme měli tu čest se vidět po hoo...dně letech. Je to fajn se znovu takhle společně setkat!

dsc_4892w.jpg

 Takže začnu a snad na nikoho nezapomenu - Silva Stránská s Honzou Ukeckou Stránským, Regina, Sylva, Jana s Peťasem, Domča s Danem, Anička s Vencou, Honza Červený, Pexeso, Kamzík, Jarda, Jarda Obluda a Bohouš. A to ještě nedorazilo pár členů klubu(omluvených i neomluvených), ale i tak to stačilo na rekordní návštěvnost na této naší tradiční akci. Bohužel ani letos nedošlo na vyhlášení klubové aktivity a pasivity, která už úspěšně několik let dřímá v ilegalitě. Něco se popilo, pojedlo a předávaly se drobné dárky a vše proběhlo v klidné předvánoční pohodě a snad se i dohodly nějaké klubové akce na rok 2019.

dsc_2010.jpg

 Na závěr bych chtěl všechny upozornit, že „První slanění na Holém vrchu“ se uskuteční v sobotu 5.1. 2019. Šťastné a veselé Vánoce, životní pohodu a zdraví vám Všem přeje H.K.Stáří Praha.

                                                   Postřehy z klubové vánoční párty zaznamenal Venca Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky Vánoční setkání U Karla IV 2018