Jdi na obsah Jdi na menu

  O letošní klubové účasti na vánočním setkání U Karla IV. se dá jednoznačně říci, že byla velkolepá, sálonek zůstal sice prázdný, ale lokál patřil jenom nám. Pěkná účast, příjemně to překvapilo!

dsc_8001w.jpg

  Sotva nám stačil velký stůl a letos postupně dorazili - Dan, Eva a Piňda, Kamzík, Petr K, Venca s Aničkou, Peťas, Sylva, Bohouš, Jarda, Obluďák a Pexeso. Podle nového zákona o ochraně zdraví před škodlivými účinky je i toto restaurační zařízení nekuřácké a rozhodně to pivnici jen prospělo. Předávaly se drobné dárky, něco se popilo, pojedlo a vše proběhlo v klidné předvánoční pohodě a dohodla se i první klubová akce na rok 2018.

dsc_8014.jpg

  Touto cestou jste všichni zváni na První slanění na Holasu konající se 6.1.2018 a náš oddíl se od loňska spolupodílí na organizaci akce. Podle našeho předsedy se klubová agenda (příspěvky, členství v ČHS...) bude řešit o něco později. Stáří Praha Vám všem přeje vykročení správnou nohou do Nového roku 2018, hodně toho zdraví, sportovních úspěchů v lezení a pár společných klubových akcí, kde se znova společně setkáme.

                                                                                                  zaznamenal Venca Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky Vánoční setkání U Karla IV 2017