Jdi na obsah Jdi na menu

  Naše Vánoční párty je už tradiční klubovou záležitostí a její bohatá minulost sahá až do minulého století. Od roku 1998 byla akce konaná v restauraci U Pecků ve Vysočanech, kde jsme dlouhá léta měli i pravidelné klubové schůzky a první návštěva zde U Karla IV. byla uskutečněna v roce 2003 a letos už to bylo její páté opakování. Pět našich návštěv také zažila dnes už neexistující restaurace V Ráji nedaleko odsud, ale zpět ke Karlovi. Díky digitální fototechnice mám naše vánoční akce částečně zdokumentovány a tak dávám malou retrospektivu:

v_no_n_-p_rty-002a-s-logem.jpg

   V Ráji 2006

.........................

foto-187.jpg

V Ráji 2007

........................

panorama-raj_001.jpg

V Ráji 2008

........................

p1110155_panorama.jpg

V Ráji 2009

........................

p1140912.jpg

U Karla IV 2010

........................

p1170610w.jpg

U Karla IV 2011

........................

dsc_8237.jpg

U Karla IV 2014

   Popravdě řečeno, už jsem zde zažil bouřlivější lokál, kdy při sportovních kláních jelo plátno a nebylo zde k hnutí a dámská obsluha "nahoře bez" přitahovala pánské osazenstvo jako magnet. Dnešní doba klasickým restauračním zařízením moc nepřeje. A jsme v současnosti, pár kamarádů se omluvilo, pár nedorazilo a tak se sešli Dan, Eva a Piňda, Kamzík, Sylva, Obluda, Venca, Peťas, Pexeso, Waloun s Věrou a Bohouš.

dsc_8232.jpg

  Předávaly se drobné dárky, něco se popilo, pojedlo a vše proběhlo v klidné předvánoční pohodě a snad se i dohodly nějaké klubové akce na rok 2015 (určitě 10.ledna Holas). Já osobně bych chtěl vyhlásit na jaro brigádu na Pikovickou jehlu, za účelem dokončení projektu přístupového klettersteigu(řetězu) přes navigaci od Sázavy vzhůru. Klubové kvarteto stahovalo roletu hospody a až po půlnoci hledalo cestu k domovu noční Prahou.

                                                                       zaznamenal Venca Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky Vánoční setkání U Karla IV 2014

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Venca - Postřehy z vánočních akcí klubu

Chtěl bych vyvolat diskuzi na téma zde uvedených fotek z vánočních setkání klubu. Nejedná se my o technickou hodnotu snímků, ale o hodnotu vyjadřující náladu okamžiků, nazval bych to genius loci našich setkání. Já třeba vidím na první fotce (V Ráji 2006) na stole i nějaký ten tvrdší šňaps(8 frťanů) a naopak na poslední fotce (U Karla IV. 2014) baterii lehčího pití(5 nízkovoltových lahváčů). Copak si o tom myslíte a vidíte další kontexty, diference či alegorie?