Jdi na obsah Jdi na menu

        2.února 2011 proběhlo naše pravidelné setkání v lezeckém centru v Mammutu v Holešovicích. Tentokrát se nás sešlo tak do mariáše nebo na canastu. Do „restaurační“ části centra jsem dorazil jako první. Za mnou dorazil Dan, který se po dlouhé době ukázal. Dále přišel Pexeso a za ním s malým odstupem Waloun. Mezitím se SMS zprávou omluvil Venca, který připravoval expedici výrobků společnosti, zabývající se výrobou komponentů pro dopravní letadla. Musel se svými kolegy naplnit kamión, který měl v nejbližší době odjet. Dále byl omluven Kamzík, který měl problém s nachlazeným uchem a Milada, která trávila dovolenou v Krkonoších. V omluvenkách nesmím zapomenout na Pinďu, který měl obchodní jednání, ale se kterým jsem mluvil po telefonu, avšak o tom až dále.

         Bavili jsme se o všem možném a zejména o společných akcích na únor a v jarních měsících. Walon s Pexesem probírali technické detaily o různých typech sněžnic, o chůzi na nich, o výhodách a nevýhodách apod. Já s Danem jsme diskutovali o jeho současné slabé aktivitě v klubu. Dan potvrdil, že středy se mu kříží s jinou sportovní aktivitou a proto nemůže chodit lézt na stěnu. Přítomným se rozdal horolezeckou ročenku za rok 2010 od ČHS a předpokládané termíny dalších schůzek s tím, že jsem navrhl, aby výroční schůze klubu se uskutečnila 30.března po valné hromadě ČHS, která se bude konat 26.března 2011.

         Jak jsem se již zmínil v úvodu, s Pinďou jsem některé skutečnosti a návrhy řešil po telefonu. Myslím si, že jeho návrhy a především jeho přístup k zachování klubu je pozitivní a aktivní. Plně souhlasím s Pinďou, že v klubu bude jen již úzká skupina lezců, ale to by neměl být důvod směřující k pozvolnému zániku aktivního klubu, ale zaměřit sportovní aktivitu i jinam a udržet tento kolektiv.

         Z této debaty a z večerní diskuse z 2.února vyplynul tento návrh na období velikonoc, poněvadž objekty, které přicházely v úvahu na období května, jsou obsazené. Návrh je, abychom jeli do Orlických hor, na již zde jednou zmiňovanou horskou chatu „SLUNEČNÁ“. Termín 21.4. až 26.4.2011. Zavažte, mohla by to být pěkná klubová akce. Pinďa slibuje, že by jsme chatu měli sami pro sebe, poněvadž v tomto období mají odpočinkový týden před dalším nástupem kolektivů škol v přírodě. A na chvíli bychom změnili lokalitu. Myslím si, že i lezci najdou v blízkém okolí nějaké zajímavé terény.

                                                      Zaznamenal a napsal Jarda

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář