Jdi na obsah Jdi na menu

  Po roce opět naše schůze H.K.Stáří v lezeckém centru Jungle a hlavním bodem bylo rozdání plastových průkazů ČHS (digitální už máme) a příprava na jarní brigádu na oddílovou Jehlu. Podala se žádost pro grant ČHS na údržbu skal na letošní rok a chceme pokračovat s další úpravou přístupu východní strží nahoru k železniční trati. Plánujeme nahradit chybějící lano bytelným železným řetězem a další prací je prodloužení stávajících dřevěných schodů (z minulého roku) v dolní části.

 dsc_1522.jpg

  Po svolání přes sociální síť jsme se sešli v Letňanech v sestavě - předseda Dan a Pexeso, kteří si předem zalezli na místní stěně + Sylva, Regina, Anička, Venca, Petr, kteří už na ně čekali v příjemném prostředí bistra Šaman. Díky všem za účast, pár členů se i omluvilo, ale většína je jen pasivně zanořena v naší whatsappové skupině, škoda.

fsc_2186.jpg

   Aktivní klubová většina odsouhlasila letošní oddílové příspěvky k pokrytí nákladů na klubové stránky, klubové akce(slanění)... Sledujte naší skupinu, kde jsou v anketě doporučené květnové termíny brigády na Pikovické jehle. Doufáme, že se přidají další členové našeho klubu a uděláme kus práce pro zlepšení podmínek k lezení na naší oddílové skalce.
                                                                                                                                               zaznamenal Venca  Obrazek

 
 

 

 
 
 

Náhledy fotografií ze složky Schůze na stěně Jungle 13.3.2024

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář